Våra Tjänster!
Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom revision, redovisning, skattekonsultationer, familjejuridik och företagsutveckling.
Klicka på länkarna bredvid för att läsa mer!

Redovisning

Vi biträder med allt från löpande bokföring, hantering av kund/leverantörsreskontror, månadsavstämningar, momsrapportering samt upprättar års/delårsbokslut och årsredovisningar.

Vi arbetar även aktivt med att likviditetsplanera/budgetera för ert företag samt gör uppföljningar och analyserar rörelseresultatet.

Våra arbetsverktyg som är kända och pålitliga programvaror borgar för att vi ska utföra arbetet så effektivt och säkert som möjligt.

Revision

Vi utför revision och revisionsnära tjänster för små och medelstora företag.

Vi utför även andra tillstyrkandetjänster som hanteras under en auktoriserad revisors arbetsuppgifter.

Lönehantering

AGENTUMGRUPPEN hjälper er med hela företagets lönehantering med allt från löneberedning, lönespecifikationer, utbetalningar och skattedeklarationer till kontrolluppgifter.
Vi hjälper er även med arbetsgivarintyg och rapportering till Fora/Collectum.

Outsourcing

Om du har ett lite större företag och vill ha en helhetslösning där vi sköter hela din ekonomiavdelning, då kan vi erbjuda er service där vi sitter ute på ert företag och arbetar på plats.

Skatter och rådgivning

Bolags- samt privatdeklarationer hör även till våra arbetsuppgifter.
Vi har en gedigen kunskap om skatter och juridik för er företagare och biträder er med kvalificerad rådgivning.

Bolagsärenden

Vi biträder er med att bilda allt från enskild firma till aktiebolag, vi hjälper er med ombildningar av enskilda firmor till aktiebolag, vi förmedlar även snabblikvidition eller avveckling av aktiebolag.

Lagerbolag

Vi säljer färdiga lagerbolag (aktiebolag) som kan levereras samma dag med generalfullmakt.

Generationsskiften

Vi hjälper företagaren när det är dags att sälja eller avyttra företaget samt när företaget ska genomföra ett generationsskifte.
Ett generationsskifte eller avyttring är ofta en process som planeras under en lång tid, allt beroende på vilka förutsättningar som råder, en planering som genomförs med anlitande av skatteexperter såväl internt som externt inom företaget.

Digitala tjänster!

Vi tillhandahåller digitala lösningar för ert bolag, så som webbaserade program vilket möjliggör arbete hemifrån eller när ni reser i tjänsten.

Befria er från pappershanteringen, digitalisera företagets redovisning!

Exempel på digitala lösningar:

  • Fakturering – Skapa era kundfakturor direkt i det webbaserade redovisningsprogrammet.
  • Fakturatolkning – Betala era leverantörsfakturor med ett klick!
  • Tidrapporter – Låt era anställda tidrapportera direkt in i löneprogrammet.
  • Dagskassor – Har du en uppkopplad kassa? Då kan dagskassan bokföras automatiskt, och du kan följa företagets försäljning i realtid.
Kundplatsen - Inloggning